Huur een professionele photobooth

Photo booths van blndr

Met de combinatie van een leuke en aantrekkelijke activiteit voor bezoekers, de mogelijkheid om de gemaakte foto’s direct te kunnen delen via social media én de toegang tot de verzamelde data, heb je met het gebruik van de producten van blndr de ultieme vorm van fotomarketing in handen.

Tarieven

Bekijk wat de beschikbaarheid is van de verschillende photo booths

Beschikbaarheid

We bieden verschillende opties aan voor langere termijn verhuur

blndr mini (vanaf 595,-)

De blndr mini is de meest compacte variant uit de reeks van photo booths. Voorzien van een ELO 19,5” touchscreen, systeem of DSLR of 4K video camera, motion tracking camera en verlichting. We maken gebruik van de nieuwste technologie in dit ogenschijnlijk eenvoudige model photo booth. De gemaakte foto’s zijn direct online beschikbaar en kunnen gedeeld worden via social media doordat de box over een eigen 4G verbinding beschikt.

blndr compact (vanaf 695,-)

Dit model photo booth beschikt over alle mogelijkheden van de blndr mini maar heeft daarnaast een ingebouwde Hi-Res fotoprinter waarmee op diverse maten geprint kan worden. De compact is eenvoudige te branden en uitermate geschikt om merkactivaties mee uit te voeren. 

blndr booth (vanaf 795,-)

De blndr booth is een echte eye catcher en voorzien van alle apparatuur om te zorgen voor de ultieme fotobeleving. Het systeem is aan twee kanten uitgerust met een 42″ scherm. Foto’s kunnen direct naar het e-mailadres worden gestuurd en worden gedeeld via social media. De blndr booth beschikt over een foto printer waarmee de gemaakte foto’s direct in hoge kwaliteit afgedrukt kunnen worden. Naar een fotoprint kan de blndr booth ook een voucher of ticket afdrukken na elke foto. 

blndr system (op aanvraag)

De blndr system is de meest compacte variant uit de reeks van photo booths. Voorzien van een ELO 19,5” touchscreen, systeem of DSLR of 4K video camera, motion tracking camera en verlichting. We maken gebruik van de nieuwste technologie in dit ogenschijnlijk eenvoudige model photo booth. De gemaakte foto’s zijn direct online beschikbaar en kunnen gedeeld worden via social media doordat de box over een eigen 4G verbinding beschikt.

Merkbeleving

Elk onderdeel van de photo booth beleving aan te passen aan je jouw huisstijl

Social media impact

Je bezoekers delen de foto eenvoudig via social media koppelingen die we voor je inrichten

Data verzameling

Verzamel e-mailadressen en breid je marketingdatabase uit. En uiteraard volledig GDPR Proof

Greenscreen, filters

Maak je foto’s nog specialer door gebruik te maken van een green screen, foto filters of digitale props op basis van gezichtsherkenning

Betrouwbaar en veilig

Alle data wordt veilig opgeslagen, beheerd en verstuurd. Onze servers staan in Nederland en alle data wordt gecodeerd, verzonden en gedecodeerd

Statistieken & Analyse

Tijdens en na je event direct online inzicht in het aantal gemaakte foto's, de resultaten, clickbacks, en online gedeelde content