Merkactivatie

Fox Sports

Fox Sports

Ook dit jaar was FOX Sports aanwezig tijdens de Eredivisie open dagen. Gedurende deze open dagen trakteert FOX Sports voetballiefhebbers op een unieke FOX Sports experience; zij kunnen namelijk zelf figureren in een doelpuntvideo van hun favoriete club middels een greenscreen photo booth technologie van blndr.

Deelnemers nemen plaats voor de greenscreen setting en worden door de Opvallers (opdrachtgever van blndr) klaargestoomd om aan de slag te gaan. De deelnemer krijgt een video te zien waarin hij of zij een hoofdrol gaat spelen en geeft zelf invulling aan haar eigen voetbalvideo. Nadat de video is opgenomen ontvangt de deelnemer een flyer met een unieke code, zodat zij de video direct thuis online kunnen bekijken en downloaden. Ben jij klaar om te scoren voor jouw favoriete club.

 

Direct beschikbaarheid controleren

Bekijk wat de beschikbaarheid is van de verschillende photo booths

Mogelijkheden voor voetbalclubs

Ik wil meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een photo booth

Rick Thijssen
Rick Thijssen
Social Media Strateeg
Read More
Voor het evenement Vakkanjers Live - een techniekfestival in de Werkspoorkathedraal in Utrecht - hebben wij gebruik gemaakt van twee booths van blndr. Een kleine 2000 leerlingen (tussen de 11 en 14 jaar) verspreid over twee dagen waren erg enthousiast over de gemaakte foto's! Er werd goed meegedacht, de lijntjes waren lekker kort en daardoor persoonlijk, de begeleiding was uitstekend en na afloop was het ook fijn dat er nog even 1 op 1 geëvalueerd werd. Kortom voor herhaling vatbaar.
Erica van Lieshout
Erica van Lieshout
Marketeer
Read More
Voor een beurs van VisitBrabant hebben wij Blndr ingeschakeld. Ze stonden ons snel en duidelijk te woord, dachten mee, leverden goede support op de beurs en we hebben deze partij als betrouwbaar ervaren. Top dus! Voor herhaling vatbaar.
Nicole Mooij
Nicole Mooij
Community Fundraising Developer
Read More
Voor een evenement hebben wij Blndr ingeschakeld, dit gaf een mooie toevoeging aan het evenement. De service was heel goed, er werd meegedacht naar de juiste invulling en op de dag zelf was alles goed geregeld.
Previous
Next