Vaste locatie / Musea

Nederlands Fotomuseum

Nederlands Fotomuseum

In Rotterdam heeft ook het Nederlands Fotomuseum een licentie voor de photo booth software. Wisselen tussen verschillende tentoonstellingen qua content is daarmee eenvoudig door de marketing afdeling te realiseren. 

Bijkomend voordeel, de omzet van deze fotoverkopen gaan rechtstreeks naar het museum. Resultaat ruim 9000,- euro omzet uit foto verkopen in 4 maanden tijd.

Direct beschikbaarheid controleren

Bekijk wat de beschikbaarheid is van de verschillende photo booths.

Mogelijkheden van photo booth in musea

Ik wil meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een photo booth op

Rick Thijssen
Rick Thijssen
Social Media Strateeg
Read More
Voor het evenement Vakkanjers Live - een techniekfestival in de Werkspoorkathedraal in Utrecht - hebben wij gebruik gemaakt van twee booths van blndr. Een kleine 2000 leerlingen (tussen de 11 en 14 jaar) verspreid over twee dagen waren erg enthousiast over de gemaakte foto's! Er werd goed meegedacht, de lijntjes waren lekker kort en daardoor persoonlijk, de begeleiding was uitstekend en na afloop was het ook fijn dat er nog even 1 op 1 geëvalueerd werd. Kortom voor herhaling vatbaar.
Erica van Lieshout
Erica van Lieshout
Marketeer
Read More
Voor een beurs van VisitBrabant hebben wij Blndr ingeschakeld. Ze stonden ons snel en duidelijk te woord, dachten mee, leverden goede support op de beurs en we hebben deze partij als betrouwbaar ervaren. Top dus! Voor herhaling vatbaar.
Nicole Mooij
Nicole Mooij
Community Fundraising Developer
Read More
Voor een evenement hebben wij Blndr ingeschakeld, dit gaf een mooie toevoeging aan het evenement. De service was heel goed, er werd meegedacht naar de juiste invulling en op de dag zelf was alles goed geregeld.
Previous
Next