Beurzen & Exposities

Schoneveld Breeding

Schoneveld Breeding

Schoneveld Breeding is een internationaal georiënteerd veredelingsbedrijf. Elk jaar leveren ze aan de Keukenhof. Dit jaar mochten we gedurende anderhalve maand de photo booth plaatsen voor Schoneveld met met als doel de impact op Social Media te vergroten gecombineerd met het verzamelen van internationale gebruikers data.

Direct beschikbaarheid controleren

Bekijk wat de beschikbaarheid is van de verschillende photo booths

Mogelijkheden voor beurzen en exposities

Meer weten over de mogelijkheden voor het plaatsen van een photo booth op een beurs of expositie

Rick Thijssen
Rick Thijssen
Social Media Strateeg
Read More
Voor het evenement Vakkanjers Live - een techniekfestival in de Werkspoorkathedraal in Utrecht - hebben wij gebruik gemaakt van twee booths van blndr. Een kleine 2000 leerlingen (tussen de 11 en 14 jaar) verspreid over twee dagen waren erg enthousiast over de gemaakte foto's! Er werd goed meegedacht, de lijntjes waren lekker kort en daardoor persoonlijk, de begeleiding was uitstekend en na afloop was het ook fijn dat er nog even 1 op 1 geëvalueerd werd. Kortom voor herhaling vatbaar.
Erica van Lieshout
Erica van Lieshout
Marketeer
Read More
Voor een beurs van VisitBrabant hebben wij Blndr ingeschakeld. Ze stonden ons snel en duidelijk te woord, dachten mee, leverden goede support op de beurs en we hebben deze partij als betrouwbaar ervaren. Top dus! Voor herhaling vatbaar.
Nicole Mooij
Nicole Mooij
Community Fundraising Developer
Read More
Voor een evenement hebben wij Blndr ingeschakeld, dit gaf een mooie toevoeging aan het evenement. De service was heel goed, er werd meegedacht naar de juiste invulling en op de dag zelf was alles goed geregeld.
Previous
Next