Vaste locatie

This is Holland

This is Holland

In het najaar van 2017 heeft This is Holland haar deuren geopend. De attractie is gebaseerd op de attractie Soarin’, die in 2001 in Disney California Adventure Park de eerste ter wereld was. 

Bezoekers komen bij binnenkomst door het green screen fotomoment heen waarna ze bij de post show de foto’s direct kunnen kopen. 

Wil je de conversie aantallen weten? Neem contact met ons op 

Proefplaatsing

Ook een photo booth op jouw locatie? Maak nu een afspraak voor een proefplaatsing.

Inzetten bij jouw locatie

Wat zijn de mogelijkheden voor jouw attractie, toeristische locatie of pretpark

Rick Thijssen
Rick Thijssen
Social Media Strateeg
Read More
Voor het evenement Vakkanjers Live - een techniekfestival in de Werkspoorkathedraal in Utrecht - hebben wij gebruik gemaakt van twee booths van blndr. Een kleine 2000 leerlingen (tussen de 11 en 14 jaar) verspreid over twee dagen waren erg enthousiast over de gemaakte foto's! Er werd goed meegedacht, de lijntjes waren lekker kort en daardoor persoonlijk, de begeleiding was uitstekend en na afloop was het ook fijn dat er nog even 1 op 1 geëvalueerd werd. Kortom voor herhaling vatbaar.
Erica van Lieshout
Erica van Lieshout
Marketeer
Read More
Voor een beurs van VisitBrabant hebben wij Blndr ingeschakeld. Ze stonden ons snel en duidelijk te woord, dachten mee, leverden goede support op de beurs en we hebben deze partij als betrouwbaar ervaren. Top dus! Voor herhaling vatbaar.
Nicole Mooij
Nicole Mooij
Community Fundraising Developer
Read More
Voor een evenement hebben wij Blndr ingeschakeld, dit gaf een mooie toevoeging aan het evenement. De service was heel goed, er werd meegedacht naar de juiste invulling en op de dag zelf was alles goed geregeld.
Previous
Next