Events

Vakkanjers Live

Vakkanjers live 2019

Op 13 juni was de derde editie van Vakkanjers LIVE in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Hét festival waar techniek een podium krijgt en dé plek waar leerlingen kennis kunnen maken met de spannende wereld van techniek. Ook blndr kon daar uiteraard niet ontbreken met een dubbele blndr mini photobooth. 

De leerlingen konden flink aan de slag met allerlei leuke activiteiten. Leuk detail,…van alle activiteiten die er waren scoorde de blndr photobooth de 2 na hoogste plek in waardering.

De leerlingen kregen de foto direct per e-mail binnen waarna ze hem online konden delen. 

Direct beschikbaarheid controleren

Bekijk wat de beschikbaarheid is van de verschillende photo booths.

Mogelijkheden op jouw event

Ik wil meer weten over wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een photo booth op mijn event

Rick Thijssen
Rick Thijssen
Social Media Strateeg
Read More
Voor het evenement Vakkanjers Live - een techniekfestival in de Werkspoorkathedraal in Utrecht - hebben wij gebruik gemaakt van twee booths van blndr. Een kleine 2000 leerlingen (tussen de 11 en 14 jaar) verspreid over twee dagen waren erg enthousiast over de gemaakte foto's! Er werd goed meegedacht, de lijntjes waren lekker kort en daardoor persoonlijk, de begeleiding was uitstekend en na afloop was het ook fijn dat er nog even 1 op 1 geëvalueerd werd. Kortom voor herhaling vatbaar.
Erica van Lieshout
Erica van Lieshout
Marketeer
Read More
Voor een beurs van VisitBrabant hebben wij Blndr ingeschakeld. Ze stonden ons snel en duidelijk te woord, dachten mee, leverden goede support op de beurs en we hebben deze partij als betrouwbaar ervaren. Top dus! Voor herhaling vatbaar.
Nicole Mooij
Nicole Mooij
Community Fundraising Developer
Read More
Voor een evenement hebben wij Blndr ingeschakeld, dit gaf een mooie toevoeging aan het evenement. De service was heel goed, er werd meegedacht naar de juiste invulling en op de dag zelf was alles goed geregeld.
Previous
Next